Yoga för komplett fysik!

YOGA KOMPLETT FYSIK innebär att vi tränar upp olika delar hos oss mot en helhet med ökad kraft, glädje, mental balans, välbefinnande och stabilitet.
Så länge det går är vi utomhus och senare inomhus.
Start fredag 4 september kl. 10:00 -11:00 (Lunchyoga 11:15-12:00)
Du kan prova på utomhusyoga för 60:-/ggr, därefter kommer ett friskvårdsupplägg mer specifikt för inomhussäsongens kurser.
Varmt välkommen 🙋🤩
Erika & Liecelott
SWISH 1233802220

ALLA KAN VARA MED i våra yoga- meditationsaktiviteter, just nu är vi utomhus med kurserna;
– Stela Knän- och Leder
– Stel Nacke- och Bröstrygg
– Morgonyoga Wake-Up
– Lunchyoga Fridayfun
Vädret går mot kyligare tider och då flyttar vi in på fredagar med passet YOGA FÖR KOMPLETT FYSIK!
Vi är båda MediYoga Lärare (fd Medicinsk Yoga).
Erika är dessutom lärare i Kundaliniyoga, Poweryogainstruktör, Taichi-Qigongterapeut och Idrottspsykolog med inriktning neurofysiologi.
Vi eftersträvar att du får en harmonisk, trygg träningsresa med rörelseglädje och trevlig gemenskap i Gammlia Friluftsområde med sin härliga miljö. När vi kan är vi utomhus och därefter kommer vi flytta in i mindre grupp på fredagförmiddag med YOGA FÖR KOMPLETT FYSIK denna hösttermin.
Vi har några mattor att låna ut för utomhusbruk och när vi flyttar in på kulturcafet Trahppie där Liecelott är utvecklingsansvarig finns även ullmattor och meditationskuddar. Du kan gärna ta med dig egen utrustning för att du ska känna dig så bekväm som möjligt, glöm inte att det är lättare att ta av sig.
Vi har arrangerat yogaevenemang, retreater och matupplevelser många år både tillsammans och var för sig, det är en gåva att kunna göra det, vi träffar så härliga människor och har som oftast väldigt kul!
Har du frågor, FRÅGA PÅ!
Du är varmt välkommen, hoppas vi ses!
Erika & Liecelott