You are not alone

Du är inte ensam, en utställning av hobbykonstnären Ylva Larsson utställd av Malin Wangenheim fd Lindström. Hon är en av de som delar med sig av sin historia där pessimism övergår i framtidstro.

Malin Wangenheim, ambassadör för (H)järnkoll Västerbotten, är en del av Ylva Larssons utställning ”You are not alone”.

Malin Wrangenheim berättar: ”Det började med en teckning föreställande mig som Ylva målat. Några foton som fick representera mig själv och saker som jag gör i vardagen skickade jag till Ylva och fick senare tillbaka en teckning från henne. Hon fick även min historia, sammanfattad på en A4. Jag berättade för henne om mina två diagnoser bipolär och dyslexi, om mina svårigheter och vad jag har gjort för att må bättre.

Jag blev en del av Ylva Larssons konstutställning som i sin helhet beskriver ett 30-tal personer med olika diagnoser och historier.

Då utställningen i början var begränsad till södra Sverige tog jag initiativet att få upp den till Norrland. Ylva nappade på mitt förslag.”

Vi är glada att kunna visa denna utställning på stadsbiblioteket i Umeå, där dessa modiga personer delar med sig av sina historier.

Utställningen pågår under stadsbibliotekets öppettider 1/10 – 28/10 på utställningsväggen, plan 2.

Välkommen!