Välj kommun här

Skattjakt på Holmöns båtmuseum

Skattjakt på Holmöns båtmuseum

måndag 22 juli kl. 09:00 - 16:30

Kom in på Holmöns båtmuseum och be om en skattjaktsfolder i kassan. Då kan du leta efter uppmärkta föremål i museet. Vid varje föremål finns ett nummer och en bokstav. Har du hittat alla föremål bildar bokstäverna ett ord.
Lämna in ditt svar i kassan. Du kan också lära dig mer om varje föremål genom att läsa en text på en lapp (finns även på engelska) eller fråga den som jobbar i kassan.

Fler datum

Arrangör: Båtmuseets vänner och Holmöns båtmusem med ekonomikst stöd av Umeå kommun

Sommaröppet på Curiosum!

Sommaröppet på Curiosum!

måndag 22 juli kl. 10:00 - 17:00

Mellan den 24 juni och 18 augusti erbjuder vi massor med roliga och lärorika aktiviteter för både stora och små! Gör häftiga experiment, utforska våra spännande utställningar och sätt dina byggkunskaper på prov i vår sprillans nya LEGO-verkstad. Missa dessutom inte ett besök i vår omslutande domteater och upplev filmäventyr utöver det vanliga! Öppet 10-17 alla dagar.

Fler datum

Arrangör: Curiosum

Musik vid sjön

Musik vid sjön

måndag 22 juli kl. 18:00 - 19:30

Måndagar kl 18.00, 17 juni till 5 augusti, i Kyrkstugan. Välkommen att avnjuta musik i gemytlig miljö vid Nydalasjön.

Arrangör: Svenska kyrkan Umeå

Uteträning

Uteträning

tisdag 23 juli kl. 18:30 - 19:30

Vi fortsätter träna ute på Mariebergsskolans skolgård varje tisdag, torsdag 18.30 och lördag 9.30 hela sommaren. Varierande träningspass som ibland kan bli lite längre än en timme och regnar det kör vi under tak istället för att ställa in. Varmt välkomna att prova på!

Arrangör: Föreningen Umekraft